Autocritica ratiunii pure


Cocalarul de blog este si fudul , caci altfel n-ar umple destulul . Se crede buricul pamantului , intreaga blogosphera rotindu-se , ametita , in jurul lui .

Uitand ca doar ce s-a sters de cas la gura si de muci la nas , cocalarul capata veleitati de maidanez , sarind , tembel , la gleznele trecatorilor , imitand muscatul .

Crezand ca vorbele de rup mintile domnisoarelor virtuale sunt arme , cocalarul isi face copii virtuali si le da povete , erijandu-se in formator de opinie , uitand de fapt ca se numeste masturbare .

In diatriba lui , devine patetic , generand de fapt o autocritica si o autobiografie . Uita ca de fapt , scrierile lui cele mai tari sunt facute la 4 maini , de obicei texte ale domnisoarelor vrajite de charmul si promisiunile de publicare ale unei ipotetice carti . Caci alfel cum ? cocalarul fiind de felul lui ocrotitorul artelor , vrajitorul editurilor si amantul virtual .

Altfel , zilnic , nu produce decat rostogoliri hilare de ligheane pe trepte . Si ce-i mai trist , nu va depasi niciodata conditia aceasta … caci , se stie , s-a aprobat legea . Maidanezii vor fi , in cel mai bun caz , castrati . Apoi , nefiind nimeni dispus sa ia un cocalar in casa , va fi eutanasiat .

Sfarsit .

PS : Acesta NU este un pamflet . Este o aberatie a crudei realitati .

%d blogeri au apreciat: